• Geri dön

  • 139 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


“Ulaşılabilir Moda” anlayışıyla her zevke ve ihtiyaca hitap eden trend seçeneklerini modaseverlerle buluşturan DeFacto, Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları ile kurumsal hediye dünyasına avantajlarla dolu bir alışveriş deneyimi sunuyor.

DeFacto, Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları ile kurumlara trend hediye seçenekleri sunuyor. İster fiziki kart ile ister sanal kart ile müdavimlerine harcama kolaylığı yaşatan DeFacto Hediye Kartı kişi ve kurumların alışveriş deneyimini; personelleri, iş ortakları ya da müşterileriyle paylaşabileceği bir platformda buluşturuyor.

DeFacto Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları, sevdikleri için; bayram, yılbaşı, doğum günü ve diğer özel dönemler için hediye arayışında olanların da kurtarıcısı oluyor.

İhtiyaç sahiplerine yönelik yapılacak giyim yardımları için de en kolay organize edilecek alternatiflerin başında gelen DeFacto Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları, çalışan mutluluğu, müşteri ve tedarikçi memnuniyeti gibi alanlarda da sıkça tercih ediliyor.

DeFacto’nun outlet mağazaları dahil tüm indirim ve kampanyalarda kullanıma uygun olan DeFacto Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları, Defacto Gift Club ayrıcalıklarından faydalanma şansı barındırmasının yanı sıra kart bakiyesinin parçalı olarak kullanılmasına da olanak sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL